dilluns, 19 de novembre del 2012

Com ho hem fet


Hola companys/es!

Després d'haver revisat les vostres aportacions de la segona coavaluació volem compartir amb tots vosaltres el procés de la realització del text de les pestanyes.
Primer de tot, vam buscar tota mena d'informació de Girona en llibres, enciclopèdies i, sobretot, a través d’Internet en diferents pàgines web. Posteriorment, vam analitzar-la i contrastar-la amb diverses fonts i, finalment, en vam fer un redactat adequat per a cada pestanya. Per a fer una síntesi exhaustiva i de qualitat de tota la informació per a les diverses pestanyes també vàrem demanar informació a l'àrea de turisme de l'Ajuntament de la ciutat. A més, aquesta darrera consulta ens va permetre complementar les pestanyes amb informació més verificada ja que poder d'altre manera no haguéssim pogut o sabut trobar. Això també ens va passar amb la pàgina web de l'Ajuntament de Girona, que ens va ser molt útil per anar emplenant informació sobre la ciutat en general, com els habitants, els rius que passen per Girona, etc.

El nostre objectiu era que la informació demanada quedés assolida, d'una manera clara i entenedora i, sobretot, que tots vosaltres pugueu gaudir llegint-ho, que conegueu més coses sobre una ciutat tan complerta com és Girona atès que té històries molt curioses i interessants en molts dels seus racons, i el més important, que en traieu un aprenentatge ric i profitós.

Esperem que us agradi!

Oficina de Turisme de Girona                      Ajuntament de Girona

Us deiexem també les pàgines web de tots dos llocs perquè les pugueu visitar.

Pàgina web de l'Ajuntament de Girona:

Pàgina web de l'Oficina de Turisme de Girona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada