dimarts, 6 de novembre del 2012

Bon dia,

un cop consultades totes les vostres aportacions de millora, estem reunits tot l'equip per a modificar aquells petits detalls que poden fer més atractiu el nostre bloc i per a finalitzar les diferents pestanyes del bloc per tal de que pogueu accedir a la nostra informació en cas de voler saber més sobre la ciutat de Girona. Esperem que aquesta informació sigui de profit per a tots vosaltres i que en pogueu fer un bon ús. Quan estigui acabada la feina realitzarem un avís per a què ja en pogueu dur a terme les vostres respectives visites i  consultes. Fins aviat!


2 comentaris:

  1. Bones companys!

    Som l'Anna Masgrau, la Marta Serrabassa, la Carla Salvadó, la Maria Roura i l'Íngrid Seuba. Avui tocava avaluació i hem vist que el vostre bloc no està del tot completat, ja que encara hi falta descriure algunes pestanyes com ara Com ha canviat i els Futurs possibles de Girona.

    És per això que us donem un toc d'alerta i perquè us poseu a treballar!

    Ànims i sort !

    ResponElimina
  2. Hola colegues!

    Som la Laura Gual, la Xènia Martí, la Noemí Masó i, la Gemma Salavedra. Hem estat mirant el vostre blog i trobem que està molt treballat. No hi trobem cap pega.

    Moltes felicitats i a continuar treballant així de bé!

    ResponElimina