dilluns, 19 de novembre del 2012

Com ho hem fet


Hola companys/es!

Després d'haver revisat les vostres aportacions de la segona coavaluació volem compartir amb tots vosaltres el procés de la realització del text de les pestanyes.
Primer de tot, vam buscar tota mena d'informació de Girona en llibres, enciclopèdies i, sobretot, a través d’Internet en diferents pàgines web. Posteriorment, vam analitzar-la i contrastar-la amb diverses fonts i, finalment, en vam fer un redactat adequat per a cada pestanya. Per a fer una síntesi exhaustiva i de qualitat de tota la informació per a les diverses pestanyes també vàrem demanar informació a l'àrea de turisme de l'Ajuntament de la ciutat. A més, aquesta darrera consulta ens va permetre complementar les pestanyes amb informació més verificada ja que poder d'altre manera no haguéssim pogut o sabut trobar. Això també ens va passar amb la pàgina web de l'Ajuntament de Girona, que ens va ser molt útil per anar emplenant informació sobre la ciutat en general, com els habitants, els rius que passen per Girona, etc.

El nostre objectiu era que la informació demanada quedés assolida, d'una manera clara i entenedora i, sobretot, que tots vosaltres pugueu gaudir llegint-ho, que conegueu més coses sobre una ciutat tan complerta com és Girona atès que té històries molt curioses i interessants en molts dels seus racons, i el més important, que en traieu un aprenentatge ric i profitós.

Esperem que us agradi!

Oficina de Turisme de Girona                      Ajuntament de Girona

Us deiexem també les pàgines web de tots dos llocs perquè les pugueu visitar.

Pàgina web de l'Ajuntament de Girona:

Pàgina web de l'Oficina de Turisme de Girona:


dimecres, 7 de novembre del 2012

Companys i companyes,

seguim treballant per a la millora del nostre bloc, en breu ho tindrem enllestit per a què pogueu visitar-nos i gaudir de la nostre informació. Hem de reconèixer que hi ha alguns aspectes que ens estant essent una mica dificultosos de redactar, com ara, futurs possibles, o bé, la part visual del bloc pel que fa a tema colors, mides, lletra, etc.
Hem canviat el text del subtítol, atès que vam rebre varies aportacions dient-nos que no donava informaicó de Girona, esperem que aquest us agradi més.
Hem canviat el fons, lletres i colors amb la finalitat de millorar l'efecte visual. La imatge de la portada l'hem substituït per una altre per temes de pixalació i la falta de llegibilitat del subtítol.
Estem acabant de retocar les pestanyes afegint fotografíes i informació.

Gràcies per la vostra comprensió!

dimarts, 6 de novembre del 2012

Bon dia,

un cop consultades totes les vostres aportacions de millora, estem reunits tot l'equip per a modificar aquells petits detalls que poden fer més atractiu el nostre bloc i per a finalitzar les diferents pestanyes del bloc per tal de que pogueu accedir a la nostra informació en cas de voler saber més sobre la ciutat de Girona. Esperem que aquesta informació sigui de profit per a tots vosaltres i que en pogueu fer un bon ús. Quan estigui acabada la feina realitzarem un avís per a què ja en pogueu dur a terme les vostres respectives visites i  consultes. Fins aviat!