dissabte, 5 de gener del 2013

Comencem l'any i estrenem activitats!

Bona tarda a tots i a totes!!!

Com podeu comprovar hem anat fent canvis en el bloc gràcies als vostres comentaris i aportacions, i ara durant el Nadal hem estat pensant un parell més d'activitats adients per penjar-les al nostre bloc. Després de molt rumiar hem escollit dues activitats que creiem idònies per dur-les a terme amb els alumnes de cicle superior. L'activitat 3 és una ruta amb girocletes subvencionades per l'ajuntament, atès que a través d'aquesta activitat volem treballar l'educació vial i hem decidit que aquesta era la manera més òptima. L'activitat 4 és la creació d'un croquis de Girona que hauran de desenvolupar els alumnes a partir de tot el que hauran vist amb les sortides prèvies; amb aquesta activitat volem treballar el concepte d'espai i realitat que tenen els nens i nenes.

Bé, doncs aquesta és tota la feina que hem fet durant les Vacances de Nadal, esperem que us agradi i... fins aviat!

2 comentaris:

  1. Bona tarda,
    Ens ha fascinat el vostre blog. Realment està molt bé, el disseny és atractiu i les activitats molt ben plantejades. Les fotos són extretes d'internet, per tant, no són originals.

    En general, heu fet uns bona feina i pensem que per l'escola està tot molt ben dirigit.
    Felicitats!!!!

    ResponElimina
  2. Bona tarda companys,

    Som el grup de l’Eva Carrete, en Lluis Comajuan, l’Elisabet Queirós i en Marc Molas.

    Avui hem fet la coavaluació final del vostre bloc seguint el disseny que ens ha proporcionat en Salvador.

    Pel que fa al disseny del bloc i els continguts informatius creiem que el vostre eslògan identifica la ciutat de Girona, per altre banda creiem que la redacció dels continguts és original i molt entenedora i aquests estan ben estructurats segons els criteris que es van establir a principi d’aquest mòdul.

    Els objectius són els adients, s’entenen perfectament i estan ben estructurats.
    El disseny del vostre bloc és atractiu, s’hi pot localitzar fàcilment la informació i les fotografies són molt adequades.
    Les pestanyes son correctes, l'únic que potser destacaríem és el fet que a totes les pestanyes excepte la primera, hi falten apartats.
    També destaquem la presència d'un Voki que el fa més atractiu.
    Per últim, creiem que les vostres activitats són molt complertes i encertades per desenvolupar els vostres objectius inicials.
    Creiem que heu fet una bona feina.

    Fins la propera companys!

    ResponElimina